Kush jemi ne?

Me 17 Maj 2015 është themeluar Shoqata Greikoci në Spreitenbach AG (Zvicër). Shoqata Greikoci është një bashkësi e cila synon përmirësimin e jetës shoqërore në fshatin Greikoc (komuna e Therandës – Republika e Kosovës) dhe organizon tubime të ndryshme për mërgatën e fshatit Greikoc. Antarsimi në shoqatën Greikoci është i hapur për të gjithë bamirësit banor apo jobanor të fshatit Greikoc dhe firmave të ndryshme.

fushë veprimtaria:

  • mirëmbajtjën e  ambientit
  • mirëmbajtjën e infrastrukturës së  fshatit
  • mirëmbajtjën objekteve të kultit
  • mbështetjën aktivitetet sportive
  • mbështetjën e aktiviteteve kulturore
  • ndihmë për familjet me nevoj
  • organizimin e tubimeve argetuese

Shoqata Greikoci

Komento